ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

ΜΠΑΛΟΣ

Η παραλία του Μπάλου είναι μια από τις καλύτερες παραλίες της Κρήτης, ένα μαγευτικό τοπίο που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε μια φορά στη ζωή σας!

Μπορείτε να επισκεφτείτε αυτήν την όμορφη παραλία με αυτοκίνητο ή με τις ημερήσιες κρουαζιέρες!

 

Η επίσκεψη στο Μπάλο με το αυτοκίνητο είναι μια μοναδική εμπειρία, διαρκεί 30-40 λεπτά με το αυτοκίνητο εκτός δρόμου και στη συνέχεια μια διαδρομή 30 λεπτών με τα πόδια με θέα στον Μπάλο που κόβει την ανάσα!

Σημειώστε ότι μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα του ελληνικού καλοκαιριού, μια απόσταση 30 λεπτών με τα πόδια δεν είναι και τόσο ευχάριστη, οπότε προσπαθήστε να την επισκεφτείτε νωρίς το πρωί πριν φτάσουν και τα κρουαζιερόπλοια στην παραλία!

 

Η κρουαζιέρα στον Μπάλο είναι επίσης μια φανταστική θαλάσσια εμπειρία! Υπάρχουν πολλές επιλογές για κρουαζιερόπλοια ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας και αναχωρούν από το λιμάνι της Κισσάμου!

Οι κρουαζιέρες στον Μπάλο συνδυάζονται τις περισσότερες φορές με μια επίσκεψη στη Γραμβούσα ένα πανέμορφο νησί με κρυστάλλινα νερά και ένα πανέμορφο κάστρο στην κορυφή!

ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ

Η παραλία Φαλάσαρνα έχει το καλύτερο ηλιοβασίλεμα στην Κρήτη!

Η Φαλάσαρνα απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από την Κίσσαμο. Μια πολύ μεγάλη παραλία με πολλές επιλογές από φανταχτερά beach bar μέχρι φυσικά σημεία που μόνο λίγοι γνωρίζουν!

Η παραλία έχει κρυστάλλινα νερά και επίσης ροζ άμμο περιστασιακά!

Μη χάσετε το φανταστικό ηλιοβασίλεμα και απολαύστε τη θέα του ήλιου που δύει στη θάλασσα και τα εκπληκτικά χρώματα του ουρανού!

Στην περιοχή της παραλίας, μπορείτε να βρείτε μικρές οικογενειακές ταβέρνες με τοπικά πιάτα και φανταστικές τιμές! 

ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ

Το Ελαφονήσι είναι μια από τις παραλίες με την καλύτερη βαθμολογία σε όλο τον κόσμο!

Η παραλία απέχει 50-60 λεπτά με το αυτοκίνητο από την Κίσσαμο και έχει μια εκπληκτική διαδρομή με θέα στο βουνό μέσα από μικρά χωριά και το φαράγγι των Τοπολίων!

Στην παραλία, μπορείτε να βρείτε θέση στάθμευσης κοντά στη θάλασσα και στη συνέχεια έχετε την επιλογή να χρησιμοποιήσετε τις ξαπλώστρες ή να περπατήσετε λίγο στην άλλη πλευρά του μικρού νησιού!

Το ηλιοβασίλεμα στο Ελαφονήσι είναι μια όμορφη εμπειρία, αλλά σημειώστε ότι ο δρόμος για την Κίσσαμο είναι μία μεγάλη διαδρομή, οπότε μην μείνετε στην παραλία μέχρι να βραδιάσει!!